Cheems Inu - MemeTools och Metaverse Gaming under utveckling

Wilmington, Delaware--(Newsfile Corp. - January 10, 2022) - Cheems Inu-mynt lanserar snart sina memeverktyg samt ett metaversespel under den/de kommande månaden/månaderna. Cheems Inu, kungen av mememynt, kan inte längre betraktas som ett meme. Krypto-valutan lanserades förra månaden på Binance Smart Chain som ytterligare ett annat dogebaserat mynt, men sedan dess har utvecklingsgruppen arbetat hårt för att skapa nytta och värde för det symboliska myntet. Gemenskapen har reagerat och drivit Cheems Inu till en rekordnotering på 60 miljoner (USD) i börsvärde och med över 40 tusen enskilda innehavare.

Cannot view this image? Visit: https://orders.newsfilecorp.com/files/8485/109587_efda3e5b647dda7a_001.jpg

Cheems Inu

To view an enhanced version of this graphic, please visit:
https://orders.newsfilecorp.com/files/8485/109587_efda3e5b647dda7a_001full.jpg

Cheems Inu-teamet tror att det på rätt sätt kan kombinera det lättsamma nöjet med ett mememynt med verktyg och funktion. Detta för att skapa ett verkligt revolutionerande kryptoprojekt. Teamets vision är att inspirera och utbilda sin bas i blockkedjeteknik och därmed skapa rikedom och likviditet för den nya generationen av investerare.

Memetools utveckling sker enligt tidsplan

Del ett i denna tidsplan är redan under utveckling och innebär att man kan skapa ett universellt nav för mememynt-noteringar, diagram och pedagogiskt material. Den här webbplatsen, som är känd som MEMETOOLS, kommer att vara i drift i sin första version under Q1 2022. Senare under 2022 kommer en bytesfunktion som kallas CHEMSWAP att läggas till.

Förutom exponeringen som kommer från att vara noterad på Cheems Inu MEMETOOLS webbplats, kommer tokenutvecklare och annonsörer att kunna utnyttja annonsutrymme över plattformen. Alla annonser och avgifter kommer att betalas i Cheems Inu-mynt, varav hälften kommer att förbrukas, och hälften kommer att läggas till som belöningsförsörjning för framtida insatsplaner.

Cheems Inu ansluter sig till Metaverse

Del 2 i utvecklingsteamets planer tillkännagavs vid en stor mottagning den 30 december 2021. Cheems Inu samarbetar med flera andra projekt på BSC och ETH för att skapa ett Metaversespel som kommer att kallas Metapolis. Detta "Spela för att tjäna"-spel kommer att äga rum i en stor virtuell onlinestad, där användarna kommer att tävla om att kunna ackumulera egendom, rikedom och berömmelse. Cheems Inu-innehavare kommer att styra "downtown"-området i Metapolis, och markförsäljningen (i form av CHEEMSBURGER-företagslicenser) har nu börjat. I skrivande stund hade 26% av de tillgängliga platserna sålts inom 10 timmar efter det att de blivit tillgängliga. Cheems Inu-innehavare är glada över att vara en del av metaversen, framtidens spel.

Cheemsburger-licenserna kommer att erbjuda en passiv inkomst till alla som har en. Dessutom ger licensen dem ett leasingavtal i en byggnad i centrala Metapolis och en chans att tjäna mer pengar i Metaverse. Företagen kommer att erbjudas stöd vid etablering och integration i online- och verkliga marknader. Alla företagstjänster och produkter kommer att finnas i form av likviderade NFT:er (icke fungibla mynt), vilket innebär att användare alltid kan sälja dem, även när det inte finns någon direkt köpare. Detta är en del av ett revolutionärt ekonomiskt system som utvecklas i partnerskap med andra team i Metapolis.

Memetools och Cheemswap kommer att ha fysiska platser i Metaverse där användarna kan interagera med dem i en virtuell verklighet. Deras användning kommer att vara en integrerad del i framgången i Metapolis-ekosystemet och ge ytterligare exponering och förbrukning av mynt för Cheems Inu. Det här är inte bara ett spel, utan en motor som är utformad för att ge rikedom till dem som behärskar den.

Cheems Inu Tokenomics analys

Totalt utbud: 6 000 000 000 000 000 000 000
Cirkulerande utbud: 4 541 200 004 955 580 000 000
Maximal storlek på portföljen: 3% av det totala utbudet
Acciser: 10% vid Köp och 15% vid Försäljning
50% av acciserna går till en automatisk präglingsfunktion där de tilldelade mynten är permanent strukna från utbudet. Resten av accisen går till marknadsföring och likviditet.

Kontakt:
Chase Winder
Gemenskapens representant
cawinder87@gmail.com

To view the source version of this press release, please visit https://www.newsfilecorp.com/release/109587

info