Ariva World 4+

Ariva World

iPad için tasarlandı

    • 4,7 • 30 Oy
    • Ücretsiz

Ekran Görüntüleri

Açıklama

Ariva.World is the new generation Travel & Tourism platform integrated with cryptocurrencies, all around the world.

Ariva World ile ihtiyacınız olan uçak, otel, araç kiralama ve transfer ürünlerini satın alabileceğiniz, kullanımı hızlı ve kolay mobil gezi/seyahat uygulamasıdır. 

Uygulamayı kullanarak uçakların güncel durumlarını takip edebilirsiniz. Avantajlı uçak biletleri, avantajlı oteller, araç kiralama ve transfer ürünleri sadece bir dokunuş uzaklıkta.

Ariva World'da havayollarının fiyatlarını bir arada bulabilir ve karşılaştırarak kolayca satın alabilirsiniz.

Ariva World şu anda Almanca, İngilizce, Türkçe, Rusça ve Ukraynaca dillerinde kullanılabilir.

300.000’den fazla otel ve 700’den fazla havayolu arasında dilediğiniz uçuşu seçerek dilediğiniz otele rezervasyon yaptırabilirsiniz. Ayrıca dünyanın 120 ülkesinde 20 binden fazla lokasyonda araç kiralama hizmetlerini ve popüler tatil destinasyonlarında toplu, bireysel ya da VIP transfer imkanlarını bir arada bulabilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Biletlerinizi kredi kartınızla satın alabilir taksitlendirerek bütçenizi rahatlatabilirsiniz.

Yapılan satın alma işlemlerinin tamamı SSL güvenlik kullanılarak tamamlanır. Uçak biletinizi güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.

Bir çok para birimi desteği sayesinde dilediğiniz para birimini kullanarak fiyatları karşılaştırabilir ve satın alabilirsiniz.

Ariva World'dan satın aldığınız biletlerin detayı email ve sms ile size iletilir ve kolayca kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Tüm sorularınız ve önerileriniz için Ariva World Destek Hattı’nı arayabilir, kolayca iptal ve değişiklik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Yenilikler

Sürüm 4.7.6

In Ariva.World 4.7.6 version;
- Performance Optimization
- UX/UI Improvements
- Bug Fixed

Oylar ve Yorumlar

4,7/5
30 Oy

30 Oy

dvteser ,

Nice

nice app developers it will be even more awesome if you keep it up 💥🙂🔥

Tyler31Durden ,

The Future is Here

This is awesome. Both affordable price. They broke new ground in the travel world. Travel and keep your investments. I’m looking forward to updates.

Eyüptaş01 ,

Coinleri var belki birgün burda efsane olurum

Coinleri var 0.00001 gibi bişey şuan belki birgün buralarda efsane olurum 400 K felan var bende. 1 K ya uçak bileti alsak yeter, 10 K ya yurt dışı tatili yapsak yeter.

Uygulama Gizliliği

Ariva World adlı geliştirici, uygulamanın gizlilik politikasına göre verilerin aşağıda açıklandığı gibi işlenebileceğini bildirdi. Daha fazla bilgi için geliştiricinin gizlilik politikası bölümüne bakın.

Veriler Toplanmaz

Geliştirici, bu uygulamadan herhangi bir veri toplamaz.

Gizlilik uygulamaları, kullandığınız özellikler veya yaşınız gibi faktörlere göre değişiklik gösterebilir. Ayrıntılı Bilgi

Diğer Beğenebilecekleriniz

IK Ticket
Seyahat
IKBooking
Seyahat
Tickets & Hotels
Seyahat
DecentraBNB
Seyahat
Travala.com: Best Travel Deals
Seyahat
IATI Agent
Seyahat